Pausad Andlighet

Min andlighet svajar periodvis. Särskilt är det vid stress som jag känner mig bortkopplad från den helhet som finns inom mig. Jag gör min morgonmeditation och yogar, tar hand om kosten och försöker vara närvarande men det går inte. Det känns så ytligt. Det är som att stå vid en låst port, nyckellös och försöka komma in. Är det likadant för er? Påverkas ni också så djupt av stressen? Eller har ni fokus och lyckas få kontakt?

Hursomhelst. Det blev en längre dag än väntat för mig. Satt hela dagen med den tentainlämning som skulle in idag..

Jag är i detta nu väldigt tacksam över att denna stressiga period är över och att jag kan börja gå inåt igen. Så mycket lättare att vara öppen och kreativ då. Vi hörs imorgon med lite gladare toner och förhoppningsvis bjuder jag er på någon skön yogasekvens!

Sol/ Ina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *